Bijna 1 jaar geleden zat ik vast
in een kantoorbaan van 9 - 5...

Ik dacht dat ik het voor elkaar had. Een baan, eigen huisje, mijn gezinnetje. Op mijn werk streefde ik ernaar om altijd uitstekend werk te leveren. Ik nam altijd extra hooi op mijn vork, gaf nooit op en ging altijd door. Ik vond het vanzelfsprekend. Maar toch begon er iets te knagen aan mij. Ik had het gevoel dat ik in een gevangenis zat. "Dit is niet wat ik wil, dit is niet wat ik hoor te doen", dacht ik nog.

 

Ik besloot mijn onderbuikgevoel te negeren én ging gewoon door. Dat had ik niet moeten doen. Ik kreeg onverklaarbare huilbuien, was ongekend moe en steeds vaker én sneller geirriteerd. Er was veel ongezonde stress en ik at niet gezond. "Ik ben niet de enige, iedereen heeft het druk",dacht ik. Maar ik ging te ver en stortte in. Ik kreeg te horen dat ik een burnout had.

Ik besloot me te verdiepen in een burnout en herkende me in veel van de symptomen. Er ging een wereld voor me open. Ik merkte wel dat ik veel op mezelf aangewezen was. Weinig begrip vanuit mijn omgeving, een psycholoog hielp niet, veel informatie op het internet maar ik kwam niet vooruit met mijn herstel. Ik zag door de bomen het bos niet meer.

 

"Dit kan anders!", dacht ik. Na veel onderzoek, het omgooien van mijn voedingspatroon, weer beginnen met bewegen, op zoek naar innerlijke rust én luisteren naar mijn inner voice, ben ik eindelijk hersteld van mijn burnout! Van hieruit is Living High Life ontstaan.

 

Living High Life

Ik heb altijd al het verlangen gehad om andere vrouwen te helpen. Ik wil een enorme, positieve, verlichtende impact hebben op het leven van zoveel mogelijk mensen, op een zo hoog mogelijk niveau! Met Living High Life wil ik mijn droom verwezenlijken.

 

Ik wil jou laten zien, voelen en ervaren dat óók jij een High Life Leven kunt hebben: Gezond leven, zonder ongezonde stress, met meer energie, slanker én meer zelfvertrouwen! Lekker in je vel zitten, vrijheid en geluk ervaren, jezelf zijn én doen waar je van houdt!

 

Kies voor jezelf, kies voor Living High Life!