Ontdek de e-cursussen

De zelfstudiecursussen zijn met veel zorg, liefde én aandacht gemaakt. Het is op basis van eigen ervaringen en veel onderzoek. Na zelf talloze cursussen, workshops, adviezen van andere coaches/psychologen te hebben gevolgd heb ik besloten om onderstaande zelfstudiecursussen te ontwikkelen.

 

Wat ik heel erg miste in de cursussen waren visuele beelden, zoals video's of afbeeldingen van voorbeelden, hoe toe te passen in de praktijk. Dit heb ik dan ook in alle zelfstudiecursussen verwerkt. Het is gewoon fijn om visuele voorbeelden te hebben om dit vervolgens zelf in de praktijk uit te voeren.

Ook vond ik het een gedoe om op afspraak te komen. Wachten tot er eindelijk een plekje vrij was in de agenda van de coach/psycholoog. Als je er dan eindelijk was werd het (volgende) advies enorm gehaast in een half uurtje gestopt. Met de zelfstudiecursussen heb jij zelf de regie in handen. Ook heb je toegang tot mijn persoonlijke e-mail én, indien je dit wilt, zijn er mogelijkheden om persoonlijk contact te hebben via skype.

 

Vergeet niet: Jouw tijd is kostbaar! Zeg JA tegen jezelf en ga vandaag nog aan de slag voor een stressvrij én gezond leven!